Farlige veier:
E39 Mandal
RV-319 Svelvik
Vi følger her opp noen utvalgte veier. Si fra hvis du vil bidra ved å sende en e-post til: epost@bilaksjonen.no

Kommentarer:
Hittil har 36819 personer signert protestlisten!
Login medlem

{TITLE}  Tilbake.. 
Brev til AP  Brev til AP 
Skatt for parkering  Skatt for parkering 
Brev til KrF  Brev til KrF 
Rena - Kristiansand  Rena - Kristiansand 
Brev til Høyre   Brev til Høyre  
Bilpolitikk?  Bilpolitikk? 
Soneparkering  Soneparkering 

Klikk her for å lese mer om Timekiosk AS - din leverandør av websted, online timebestillingsløsninger og Internett baserte kassesystemer. Vi sponser www.bilaksjonen.no

Antall besøkende:
Personer: 1029937
Websider: 1683309

                               
Brev til KrF

Kjære KrF

Dere som setter menneskeverdet høyt, hvorfor har dere ingenting på programmet om vei?
Vi har en europavei i dag som er en skam, og liv går tapt hver uke. Dere prater så pent om motstand mot abort på tven nå (hører det i bakgrunnen). Dere skal redde det ufødte liv sier dere, men hva med livene som går tapt i trafikken?

På veien mellom Kristiansand og Stavanger bygger de nå ut europaveien over Kvinesheia. Kjempebra, men beklageligvis bygges ingen midtskiller. Når en bygger ut vei i 2005, hvorfor bygges det ikke en sikker vei som redder liv?

Jeg vil gå så langt som å si at de som mister livet på dette stykket i framtiden i front mot frontulykker, er tatt livet av av den norske stat. Et tragisk eksempel på folkemordet på norske veier, godtatt av det norske storting.

Når all statistikk tilsier at midtskiller redder liv og ingen gjør noe med det så bør det reageres.

Har et eksempel fra E18 Arendal der det for en stund siden var en dødsulykke (front mot front).
Da veien ble bygd for noen år siden valgte politikerne å droppe midtskiller selv om det var plass til dette. De sparte ca 25 millioner på dette på de halvannen milene den gang. Det de ikke klarte å spare for framtiden var menneskeliv.

Tenk på alle de uskyldige liv som kunne vært spart hvis staten tok ansvar og bygde vei for framtiden istedet for fortiden. Foreslår at stortingsepresentanter stiller opp etter en slik ulykke for å se hva som skjedde, og være med å vurdere tiltak for at det ikke skjer igjen.

Kanskje politikerene også ville møte de stakkars familiene som mister sine kjære, slik at de skjønner lidelsene til disse også.

En ting til..
Ta dere en tur over dammen til Danmark for å se hva de har fått til på europaveien mellom Hirtshals og tyskegrensen. (hele veien ned)

1. ikke en bomstasjon
2. midtskiller
3. 130 km.h
4. sykkelsti
5. 4 felts vei

Med hilsen

Svein Erik Nomeland
Mandal

{QUERY}