Farlige veier:
E39 Mandal
RV-319 Svelvik
Vi følger her opp noen utvalgte veier. Si fra hvis du vil bidra ved å sende en e-post til: epost@bilaksjonen.no

Kommentarer:
Hittil har 36819 personer signert protestlisten!
Login medlem

{TITLE}  Tilbake.. 
Brev til AP  Brev til AP 
Skatt for parkering  Skatt for parkering 
Brev til KrF  Brev til KrF 
Rena - Kristiansand  Rena - Kristiansand 
Brev til Høyre   Brev til Høyre  
Bilpolitikk?  Bilpolitikk? 
Soneparkering  Soneparkering 

Klikk her for å lese mer om Timekiosk AS - din leverandør av websted, online timebestillingsløsninger og Internett baserte kassesystemer. Vi sponser www.bilaksjonen.no

Antall besøkende:
Personer: 1029937
Websider: 1683309

                               
Soneparkering

Til Ordføreren i Trondheim

Det ble nylig innført soneparkering også i den delen av Trondheim der jeg bor. Begrunnelse var "parkeringsregulerende tiltak". Dette er helt greit.

At det innføres en avgift på 215 kr. i måneden (2.580 i året) for å sende ut et årlig parkeringskort er meg likevel uforstående. At Trondheim Kommune i tillegg etter kort tid øker kostnaden til kr. 250 i måneden (3.000 i året) er jo sykt.

Hvis hensikten med å innføre soneparkering hadde vært "parkeringsregulerende tiltak", så burde vel avgiften gjenspeile kostnaden ved å administrere ordningen? Selv med rimelig høye administrasjonskostnader skulle det ikke koste særlig mange hundrelapper å sende ut et årlig parkeringskort?

Siden overskuddet fra Trondheim Parkering i sin helhet havner i kommunekassen, oppfatter jeg boligsoneavgiften KUN som en ekstra straffeskatt (denne gang på å parkere utenfor sitt eget hjem), med hensikt å drive inn mer penger til kommunen. Hvis det er hensikten, så burde vel kommunen heller være ærlig om dette?

Hilsen Trondheimsbeboer, bileier og skattebetaler

PS: Ordføreren har så langt brukt en måned på å ikke besvare henvendelsen

{QUERY}