Show contact information
Hjem  Brev fra bileiere  Brev til Høyre

Til Høyre:

Hva er årsaken til at høyre er med på å fjerne oss ytterligere fra resten av verden ved å fremdeles øke engangsavgiftene på bil?
Jeg kan forstå om dere valgte å fryse avgiftene, eller å reduserte dem sakte.

Jeg må anskaffe en større bil nå, grunnet familieforøkelse. Jeg har ikke råd til en ny bil med nødvendig størrelse da disse prises langt over 300.000. Jeg er da henstilt til bruktmarkedet og i tillegg til å betale 100-200.000 for en bil som har gått halve sin levetid må jeg betale omregistreringsavgift 5 til 10.000 til staten. Denne avgiften er mildt sagt urettferdig og usosial. Dette er en avgift jeg må betale for at livet mitt har endret seg, jeg trenger en større bil.

Jeg er meget provosert av dette. Har stemt høyre i alle år og har regnet med at dere har ønsket å endre på dette men så langt har dere forverret situasjonen.

En filleting innen samme sak er bøtesatsene som dere vedtok uten å blunke. Departementet er jo åpenbart helt ute å kjøre og dette burde dere klart å kvele. Problemer i trafikken kan og skal ikke løses med avgifter. Dette er uansvarlig politikk og jeg hadde ventet bedre.

Det er selvfølgelig mange andre viktige saker enn bilavgifter, men da dette nå har pågått såpass lenge (kanskje ikke rart når det er en inntektspost på 50 milliarder) sier jeg at NOK ER NOK. Vi er mange som sier det samme.

Dere har ikke prioritert muligheten til å få en tryggere og mer miljøvennlig bilpark ved å endre avgiftsystemet til en mer rettferdig modell som bilbrukere med varierende behov kan leve med.

NOK ER NOK!

Med hilsen en skuffet eks høyre velger,
Rune E Tomren

 
Logg inn:

Bruker:
Passord:

Antall besøkende:
Brukere: 6015943
Sider: 9576824

Copyright © 2000-2011 Timekiosk AS. All Rights Reserved.
Designated trademarks and brands are the property of their respective owners.
All prices are specified excluding VAT, unless otherwise stated.
Timekiosk AS general terms of delivery and payment apply for all sales and transactions.