Farlige veier:
E39 Mandal
RV-319 Svelvik
Vi følger her opp noen utvalgte veier. Si fra hvis du vil bidra ved å sende en e-post til: epost@bilaksjonen.no

Kommentarer:
Hittil har 36819 personer signert protestlisten!
Login medlem

{TITLE}  Tilbake.. 
Brev til AP  Brev til AP 
Skatt for parkering  Skatt for parkering 
Brev til KrF  Brev til KrF 
Rena - Kristiansand  Rena - Kristiansand 
Brev til Høyre   Brev til Høyre  
Bilpolitikk?  Bilpolitikk? 
Soneparkering  Soneparkering 

Klikk her for å lese mer om Timekiosk AS - din leverandør av websted, online timebestillingsløsninger og Internett baserte kassesystemer. Vi sponser www.bilaksjonen.no

Antall besøkende:
Personer: 1029937
Websider: 1683309

                               
Brev til Høyre

Til Høyre:

Hva er årsaken til at høyre er med på å fjerne oss ytterligere fra resten av verden ved å fremdeles øke engangsavgiftene på bil?
Jeg kan forstå om dere valgte å fryse avgiftene, eller å reduserte dem sakte.

Jeg må anskaffe en større bil nå, grunnet familieforøkelse. Jeg har ikke råd til en ny bil med nødvendig størrelse da disse prises langt over 300.000. Jeg er da henstilt til bruktmarkedet og i tillegg til å betale 100-200.000 for en bil som har gått halve sin levetid må jeg betale omregistreringsavgift 5 til 10.000 til staten. Denne avgiften er mildt sagt urettferdig og usosial. Dette er en avgift jeg må betale for at livet mitt har endret seg, jeg trenger en større bil.

Jeg er meget provosert av dette. Har stemt høyre i alle år og har regnet med at dere har ønsket å endre på dette men så langt har dere forverret situasjonen.

En filleting innen samme sak er bøtesatsene som dere vedtok uten å blunke. Departementet er jo åpenbart helt ute å kjøre og dette burde dere klart å kvele. Problemer i trafikken kan og skal ikke løses med avgifter. Dette er uansvarlig politikk og jeg hadde ventet bedre.

Det er selvfølgelig mange andre viktige saker enn bilavgifter, men da dette nå har pågått såpass lenge (kanskje ikke rart når det er en inntektspost på 50 milliarder) sier jeg at NOK ER NOK. Vi er mange som sier det samme.

Dere har ikke prioritert muligheten til å få en tryggere og mer miljøvennlig bilpark ved å endre avgiftsystemet til en mer rettferdig modell som bilbrukere med varierende behov kan leve med.

NOK ER NOK!

Med hilsen en skuffet eks høyre velger,
Rune E Tomren

{QUERY}